Mand stiller kvinde et spørgsmål i supermarkedets tøjafdeling - snart spurter han ud af butikken

Da Candice Spivey fra Florida i slutningen af april stod i sine egne tanker i bikiniafdelingen i supermarkedet Target, kom en mand hen til hende.

Manden undskyldte for, at han forstyrrede hende og fortalte, at han havde brug for et råd angående en kjole, han havde købt til sin kone.

- Han siger, at hans kone har taget på efter at have født, og han bruger hende til at kunne komme i gang med at stille spørgsmål, som er ekstremt upassende. For eksempel begynder han at spørge, om hans kone skal have kjolen på uden trusser under, og om hun bør barbere sig “dernede” og prøver at få det til at fremstå uskyldigt, den måde han spørger på. Så spøger han én, om man har trusser på og så videre, skriver Candice Spivey i et Facebook-opslag, som siden episoden er delt over 30.000 gange.

Undervejs i mandens udspørgen gik det op for hende, at hun var løbet ind i ham i en anden forretning to år tidligere. Her havde han ligeledes stillet nogle meget personlige spørgsmål.

Dengang havde han to børn med sig, men denne gang var manden alene. Hun besluttede sig for at konfrontere ham.

- Mens han stiller spørgsmålene, filmer han én med sin telefon. Jeg vidste det på grund af den måde, han holdte sin telefon på. Jeg havde på fornemmelsen, at der lå meget mere i det, han gjorde, end bare at stille spørgsmål. Det virkede meget rutineagtigt for ham. Som om han havde gjort det i lang tid, forklarer hun videre i opslaget.

Hun tændte selv kameraet i sin telefon og begyndte at filme. Mens manden talte, afbrød hun ham og sagde, at hun havde mødt ham før i en anden butik.

Det var tilsyneladende nok til at sende ham på en vild flugt igennem butikken og ud på parkeringspladsen. I videoen, som hun har vedhæftet til Facebook-opslaget, kan man se, at hun jagter ham helt uden for og råber, at nogen skal stoppe manden og ringe til politiet.

Læs også: Hjemmerøver bryder ind hos ældre ægtepar: Skudt af 80-årig bedstemor 

Ifølge ABC News blev manden senere anholdt af politiet, som sigtede ham for hensynsløs kørsel.  

- Denne fyr er mega pervers, og han bliver kun sigtet for hensynsløs kørsel, hvilket var tilfældet i går. Han havde ikke gjort noget endnu, fordi han løb væk. Jeg bekymrer mig ikke om sigtelserne. Jeg mener, jeg er mere optaget af at få hans ansigt derud og få ham stoppet. Han har også antastet mindreårige, og det er umuligt at sige, hvor let han kunne manipulere unge, og hvor langt han kan køre situationen ud, mener Candice Spivey.

Manden er tidligere dømt for upassende opførsel over for kunder i butikker. Han har tidligere taget billeder af kvinder i prøverum.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip