Mand tager den perfekte hævn over frygtelige naboer - men går måske en smule over stregen

De fleste har på et tidspunkt i deres liv haft en større eller mindre konflikt med en nabo. Det er næsten uundgåeligt at gå hinanden på nerverne, hvis man bor i en lydt ejendom.

Men denne mands nabostridigheder overgår alligevel, hvad gennemsnittet har oplevet. 

Brugeren 2amandwideawake har delt sine erfaringer med sine irriterende underboer på Imgur - og indrømmer selv på det sociale medie, at han måske gik over stregen, da han ville have hævn. Det skriver britiske MIrror.

Han havde igennem længere tid oplevet, at hans underboer brokkede sig over selv de mindste bevægelser og lyde fra hans lejlighed. Når han let på tå listede over gulvet, bankede de i loftet, og da han vaskede tøj klokken 21 om aftenen, ringede de efter politiet.

Den unge mands irritation over de sensitive underboer voksede, og han lagde en snedig plan for at gøre deres liv til et helvede.

Han opdagede, at hans naboer havde bluetooth-højtalere, som han nemt kunne styre. Derfor synkroniserede han sin telefon med højtaleren, og klokken 3 om natten satte han de mest uhyggelige sange på, han kunne finde, og skruede helt op.

- Jeg er ret sikker på, at mit boligbyggeri snart har en tom lejlighed.

I en Facebook-opdatering halvanden uge senere, skriver den unge mand, at han fik ret i sin forudsigelse.

- Uge 1,5 inde i min klokken 3-rutine med at terrorisere mine naboer. Måske er jeg gået over stregen denne gang...

Under teksten har den unge mand delt et billede, som han har taget fra sit vindue, af en flyttevogn.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip