Mand tager med til konens sidste kemobehandling: Får et chok, da hun kommer ud af lokalet

Siden december 2015 har ægteskabet mellem Brad og Alissa Bousquet været præget af de mange kemobehandlinger, der forhåbentlig kan være med til at gøre den amerikanske kvinde kræftfri igen.

Behandlingerne er foregået på Methodist Estabrook Cancer Center i delstaten Nebraska, hvor Alissa Bousquet også har gennemgået tre forskellige operationer for at komme af med den dødelige sygdom.

Forleden var dagen så kommet, hvor hun skulle modtage sin sidste kemoterapi, og med hjælp fra parrets fire børn, familie og venner, ville Brad Bousquet lave en velduftende overraskelse for sin syge hustru.

En almindelig blomsterbuket var ikke nok til at fejre den viljestærke kvinde, forklarer Brad Bousquet på Facebook.

Han skiver:

- I dag er min kones sidste behandling med kemoterapi. Hun har forbløffet mig med sin styrke, mod og positive holdning gennem hele forløbet. Hun har stadig et par operationer foran sig, men at blive færdig med kemobehandlingen er et kæmpe skridt på rejsen.

Han forklarer, at han ønskede at fejre den sidste behandling og samtidig vise, at hustruen har masser af støtte fra parrets venner og familie.

Han begyndte derfor at sende sms'er ud til parrets omgangskreds.

Læs også: De har været gift i 33 år: Se hvordan han overrasker sin kone i lufthavnen

- Jeg bad dem om at hjælpe mig med at overraske hende med et hav af roser til den sidste behandling, skriver han og forklarer, at han gav den lokale blomsterbutik en kæmpe bestilling af roser i alverdens farver.

Roserne solgte han videre til de fremmødte venner og familiemedlemmer på hospitalet, hvor købelysten var enorm.

Blomsterbutikken kunne ikke følge med bestillingerne, og da der var solgt 500 roser blev de resterende ordrer forvandlet til direkte donationer til forskning af brystkræft.

På den måde blev der samlet over 30.000 velduftende kroner ind i blomster, mens Alissa Bousquet fik sit livs overraskelse

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip