Mand tog pistol med i lufthavn: Alt tog dog en uventet drejening, da politiet stoppede ham

 

I 1980'erne indspillede Eddie Murphy de to hit-film 'Frækkere end politiet tillader'. Nu er der imidlertid mulighed for en efterfølger med titlen 'Dummere end politiet tillader'.

Det står i hvert fald klart, efter en mildest talt idiotisk rejsende mente, at det var på sin plads med en meget malplaceret joke i Stansted Lufthavn nær London. Det skriver Metro.

Den mandlige spøgefugl havde nemlig medbragt sin iPhone med et dertilhørende cover, der til forveksling lignede en pistol. Og som om joken ikke var dum nok i forvejen, så havde manden valgt at stikke telefonen i baglommen, så det lignede, at han forsøgte at skjule en pistol.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Twitter

De fleste er dog udmærket klar over, at lufthavne på ingen måde at steder, hvor man spøger med sådan noget, og

derfor varede det helle ikke længe, før manden blev stoppet af politiet, der frygtede, at manden ville bruge pistolen til en forbrydelse.

I det hele taget burde manden nok prise sig mere end lykkelig for, at han ikke blev overfaldet af et SWAT-team, for de overbærende betjente lod til sidst fjolset gå, efter de dog havde beslaglagt det lige lovlig kreative iPhone-cover.

Foto: Twitter

Efterfølgende tweetede Essex Police om episoden og skrev blandt andet:

- At medbring denne til lufthavnen, gør det meget usandsynligt, at du når dit fly.

Hvorvidt manden rent faktisk nåede sit fly, melder historien ikke noget om, men forhåbentlig har han fået købt sig et nyt – og væsentlig mindre iøjnefaldende – telefon-cover, næste gang, han skal ud og flyve.
 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip