Mand trækker bukserne af bevidstløs kvinde i chokerende video

Den spanske youtuber NinchiBoy har delt en video med titlen 'Guy Has Sex With Drunk Girl', som i den grad har fået opmærksom på sociale medier med millioner af visninger.

I videoen ser man ham komme ind i værelset, hvor en fuld kvinde ligger på maven og sover - omringet af tomme sprutflasker. 

Han går over til hende og stiller sig for fodenden af sofaen, hvor hun ligger. Derefter begynder han at trække bukserne af hende, så hendes trusser komme til syne.

Tankerne ledes straks hen på udnyttelse og voldtægt, men det sker ikke. Han tager blot hendes tøj af, giver hende et tæppe på og kysser hende på kinden, før han forladet rummet igen.

Budskabet er i al sin enkelhed, hvilket naturligvis burde være en selvfølge, at sovende kvinder skal have lov til at sove i fred.

- Denne video er et klart eksempel på, hvordan mænd bør behandle kvinder. Den er lavet, så du kan tage dig sammen og behandle dem, som de fortjener, siger NinchiBoy på spansk til sidst i optagelsen.

Videoen er især blevet populær i Sydamerika, hvor der lige nu er stort fokus på sexmisbrug og voldtægt af fulde kvinder.

Folk i Brasilien og Argentina demonstrerede i gaderne i sidste måned, efter at en 16-årig pige var blevet massevoldtaget i Rio de Janeiro, skriver The Sun.

Se videoen herunder.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip