Mand troede, at han havde revet sin penis til blods under sex - men årsagen var langt mere skræmmende

I en længere periode døjede den engelske 31-årige Wayne Martin med itureven og blodig hud på sin penis. Han slog det hen som værende en konsekvens af vild sex og smurte lidt antibakteriel creme på og tænkte ikke mere over det.

Men som måneder gik blev der værre og værre, fordi såret ikke ville hele. Det skriver Metro.

- Det var ikke længere bare en lille rift, det var blevet en hvid masse på det nederste af penishovedet, forklarer Wayne Martin, der dagligt var plaget af smerter og havde svært ved at tisse, til Metro.

Til sidst gik Wayne, der er ansat ved de engelske myndigheder, til lægen og fik en chokerende besked. Enten havde han Aids eller en sjælden form for kræft.

Det sidste var tilfældet. Diagnosen lød på en sjælden form for hudkræft, der invaderer urinrøret - også kaldet peniskræft.

For nylig fik den 31-årige englænder fjernet kræfttumoren ved urinrøret, hvilket har medført, at han ikke længere er i stand til at have samleje eller stå op og tisse.

Det er meget usædvanligt at yngre folk bliver ramt af den slags kræft.

Wayne er dybt ulykkelig over situationen og ønsker at advare andre om peniskræft, hvis symptomer er vækst eller sår på penishovedet eller forhuden, farveforandringer på penis, hudfortykkelse og blod der kommer fra penishovedet eller under forhuden. Hvis Wayne kunne skrue tiden tilbage, ville han ønske, at han ikke havde ignoreret de mange symptomer.

Dagens Gossip