Mand truet af bevæbnet røver i eget hjem

En 21-årig mand fik sig natten til onsdag en uhyggelig oplevelse, da han overraskede en indbrudstyv i sit eget hjem.

Manden, der bor i Viby ved Aarhus, kom hjem til sin villa kort efter klokken 03 og hørte mistænkelige lyde fra et værelse.

- Han opdager gerningsmanden og spørger: "Hvad laver du her?". Men gerningsmanden svarer ham ikke, oplyser politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.

I stedet trak gerningsmanden en pistol og pegede den direkte mod den chokerede beboer, der flygtede og kontaktede politiet.

- Men da vi ankommer, er gerningsmanden allerede stukket af, siger Mogens Brøndum.

Det lykkedes gerningsmanden at slippe af sted med to bærbare computere, et pas og en tegnebog, som dog er fundet ikke langt fra gerningsstedet.

Gerningsmanden havde tilsyneladende travlt med at komme af sted. I hvert fald efterlod han en tændt lommelygte og andre effekter i villaen.

- Dem har vi selvfølgelig sikret med henblik på dna-analyse, siger Mogens Brøndum.

Politiet opfordrer personer, som har set eller hørt noget mistænkeligt omkring klokken 03 nær Mindevej i Viby J, til at rette henvendelse på telefonnummer 114.

Gerningsmanden er sandsynligvis af østeuropæisk oprindelse og beskrives som 30-35 år, 180-185 centimeter høj og almindelig af bygning med kort mørkt hår.

- Vi ser med stor alvor på sagen. Det er meget alvorligt, at man bliver truet med en pistol i eget hjem, siger Mogens Brøndum.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip