Mand tvang 11-årig pige ind i bil og forgreb sig seksuelt på pigen

En 11-årig pige blev i går udsat for seksuelt overgreb i Vester Skerninge mellem Svendborg og Faaborg.

Pigen blev sat af skolebussen på Brunsvej i Vester Skerninge ved 14.20-tiden, hvor hun kort efter blev kontaktet af en mand, som kørte i en ældre personbil, som var bordeaux rød. Manden henvendte sig til pigen, som begyndte at løbe, men manden indhentede hende og satte hende ind i bilen, hvor han fastholdt hende. Han kørte herefter rundt i området og ned ad en skov eller markvej, hvor han forgreb sig i mod pigen.

Den 11-årige pige kan huske at hun så en campingvogn eller skurvogn som var hvid med noget orange på i det skovområde, hvor overgrebet fandt sted. Stedet kan muligvis ligge få minutters kørsel fra Brunsvej, hvor pigen blev samlet op.

Efter overgrebet blev pigen sat af ved Sømarksvej tæt på krydset Balvej/Ravnegårdsvej i Vester Skerninge, og kontaktede straks efter sin familie, som kontaktede politiet.

Gerningsmanden beskrives som 45-50 år, 175-180 centimeter høj, almindelig til kraftig af bygning. Han var iført en sort jakke – muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og en mørk halsedisse som dækkede underansigtet. Han talte dansk.

Han var kørende i en ældre personbil som var bordeauxrød og af ukendt mærke.

Politiet søger vidner som fredag eftermiddag mellem kl. 14 og 15 har set en bordeaux ældre personbil køre i området særlig omkring Brunsvej og  Sømarksvej i Vester Skerninge - eller som i øvrigt har kendskab til personer som svarer til signalementet og er indehaver af en bil svarende til oplyste.

Politiet er ligeledes interesseret i oplysninger om kendskab til en hvid campingvogn/skurvogn i et skovområde i tæt tilknytning til området i Vester Skerninge.

Oplysninger kan gives til Fyns Politi på 1-1-4.

 

Dagens Gossip