Mand uden svømmefærdigheder overlever 60 timer i havet

Skrevet af BNB

08/01/2014
Tseng Lien-fa var ude for at fange babyål ved en strand i Hualien tidligt fredag, da en uventet stor og kraftig bølge pludselig skyllede ham væk. »Jeg formåede at holde mig på benene, da den første bølge ramte mig i brystet, men jeg blev overrasket af den anden og endnu større bølge,« fortæller den 42-årige mand til United Daily News. Efter den overraskende bølge fik Tseng Lien-fa fat i et trælåg til en kiste, som han klamrede sig til, indtil stærke bølger søndag slyngede ham op på land 75 kilometer væk fra det sted, hans utilsigtede tur begyndte. »På låget drev jeg rundt og rundt. Hele tiden håbede jeg, at jeg kunne blive samlet op af forbipasserende skibe,« siger han. Hvad kistelåget lavede ude i havet, melder historien ikke noget om.

Mest læste i dag

Tseng Lien-fa var ude for at fange babyål ved en strand i Hualien tidligt fredag, da en uventet stor og kraftig bølge pludselig skyllede ham væk.

»Jeg formåede at holde mig på benene, da den første bølge ramte mig i brystet, men jeg blev overrasket af den anden og endnu større bølge,« fortæller den 42-årige mand til United Daily News.

Efter den overraskende bølge fik Tseng Lien-fa fat i et trælåg til en kiste, som han klamrede sig til, indtil stærke bølger søndag slyngede ham op på land 75 kilometer væk fra det sted, hans utilsigtede tur begyndte.

»På låget drev jeg rundt og rundt. Hele tiden håbede jeg, at jeg kunne blive samlet op af forbipasserende skibe,« siger han.

Hvad kistelåget lavede ude i havet, melder historien ikke noget om.