Mand udsat for hjemmerøveri ved Herning

Skrevet af admin

16/11/2013

Dagens topnyheder

To maskerede mænd trængte lørdag aften ind til en 44-årig mand i hans hjem i Gullestrup uden for Herning. De truede ham med en revolver, men opgav forehavendet og forsvandt fra stedet uden udbytte.

Mændene henvendte sig ved døren til rækkehuset på Lyngens Kvarter. Da husets mandlige beboer åbnede, trængte de ind og truede med et våben, som manden i sin forklaring til politiet har betegnet som en attrap.

Røverne har åbenbart regnet med, at manden var alene, for da hans hustru trådte ind i rummet, drejede de om på hælen og forsvandt, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet leder efter tre mænd af anden etnisk herkomst end dansk. To af dem er ifølge politiet somaliske af udseende.

Den person, der truede med revolver, er 16-18 år. Han taler dansk og beskrives som 170-175 centimeter høj og kraftig af bygning.

Han har kort sort hår, der var skjult under en tophue. Han havde en trøje trukket op for underansigtet og havde desuden en mørk dynejakke på.

Den anden er 16-17 år, 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde mørkt tøj på og en elefanthue over hovedet.

Den tredje mand var ikke inde i huset, men ventede udenfor. Han var lysere i huden end de to andre. Om hans påklædning er ikke andre oplysninger, end at han havde en hue på.

Politiet er foreløbig uden spor efter de tre mænd, men hører gerne fra folk, der har set noget. Folk med oplysninger kan kontakte politiet på telefon 114.

/ritzau/