Mand vågner efter vild druktur med drengene med et par Ray Ban-solbriller tatoveret i sit ansigt

En mand i 50’erne vågnede formentlig med en omgang tømmerbørger ud over det sædvanlige.

Efter en - må man formode - habil druktur med gutterne stod han nemlig op til et spejlbillede, der var markant forandret. Rundt om øjnene havde han fået tatoveret et par Ray Ban-solbriller. Det skriver Daily Mail

Han troede i første omgang, at det var vennerne, der havde tegnet rundt om hans øjne med en tusch. Da han prøvede at vaske det af, gik den pinlige og pinefulde sandhed dog op for ham.

Det inkluderede solbrillemærkets navn, der var tatoveret på “brillestangen” på siden af hovedet.

- Jeg kunne ikke huske, at jeg fik tatoveringen, fordi jeg var gået ud for at feste, og det skete, mens jeg var fuld. Da jeg vågnede dagen efter, troede jeg, at nogen havde brugt en tusch på mit ansigt. Da jeg først kom hjem, var der naturligvis en hel del, der stirrede, men jeg blev på en måde vant til tatoveringen og besluttede mig for ikke at få den fjernede, siger manden, der er anonym.

På en tur i byen senere samme weekend med vennerne blev han dog hånet af en anden gæst i baren.

Læs også: Her er grunden til, at man ikke skal forsøge at fjerne en tatovering selv

- Morgenen efter begyndte jeg virkelige at tænke over, hvad min familie og venner ville tænke. Jeg ønskede ikke at gøre dem flove, når de var ude med mig, så jeg besluttede mig for lige der, at jeg ville have den fjernet, forklarer han.

Siden den frygtelige fest har manden brugt to år på at få fjernet solbrillerne med laser. Det tog seks behandlinger på en skønhedsklinik i Swansea i South Wales, hvor manden kommer fra.

- Der er ingen arvæv, og når venner, som ikke har set mig i nogle måneder, kommer på besøg, ser de altid, at noget er anderledes. Når de indser, at tatoveringen er væk, er de chokerede over, hvor godt behandlingen har virket, siger manden.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip