Mand vågner op i forseglet skibscontainer efter vild bytur

Efter at have drukket hele natten var han blevet så fuld, at han fik forvekslet sit Bed & Breakfast med en skibscontainer, som han faldt i søvn inde i. Det skriver msnNOW.com ifølge huffingtonpost.com.

Da han vågnede op, var containeren blevet lastet ombord på et fragtskib, der havde en to uger lang rejse til Los Angeles i vente.

Heldigvis havde Jiang Wu sin mobiltelefon på sig, hvormed det lykkedes ham inde fra den forseglede container at komme i kontakt med både venner og det lokale politi, som skyndte sig til stedet.

»Hans problem var dog, at han ikke kunne fortælle os, hvilken container han var i, og der var tusindvis af dem stablet oven på hinanden,« fortæller en talsmand for politiet til Fairfax NZ News.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Den tømmermandsramte Jiang Wu var derfor nødt til at blive ved med at hamre løs på indersiden af containeren, indtil han til sidst blev fundet i en container 60 meter oppe.

»Han har været meget heldig. Hvis han blot havde sovet en time længere, ville næste stop have været Amerika,« fortæller en havnearbejder til Daily Star.

Dagens Gossip