Mandag kan blive 20 grader varm

»Mandag bliver en rigtig lun forårsdag. Vi forventer, at vi kan få temperaturer på mellem 13 og 18 grader i hele landet. Det skyldes, at vi får en lun, let til frisk vind fra syd, og i eftermiddag aftager vinden, og temperaturerne vil derfor føles ekstra behagelige,« siger Thyge Rasmussen til Berlingske Nyhedsbureau.

»Der vil dog være skyer på himlen. I de østlige egne vil det være skyet her til formiddag, men solskin senere på dagen, og så kan der komme lidt regn hen mod aftenen. I Jylland er det omvendt, for her kommer regnen om formiddagen, men her vil det så klare op i løbet af eftermiddagen. De højeste temperaturer vil være at finde i de østlige egne, og på Sjælland kan det lokalt blive helt op til 20 grader,« uddyber han.

Selv om de kommende dage bestemt også vil blive varme - i hvert fald i forhold til den seneste tids kulde - er det ifølge Thyge Rasmussen mandag, der bliver den klart varmeste.

»Der er ingen tvivl om, at det her bliver den varmeste dag i lang tid, da vi jo har haft et halvt års tid med efterår og vinter,« siger han og tilføjer, at både tirsdag og onsdag bliver »pæne dage« med temperaturer mellem 10 og 15 grader.

»Men natten til torsdag vil nok komme lidt regn,« siger Thyge Rasmussen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip