'Manden i den røde bil' undskylder overfor sin ofre

Den 42-årige Nis Bekker-Hansen gik tidligere under navnet Claus Jensen, men i offentligheden er han mest kendt som 'manden i den røde bil', fordi han sidste år blev dømt til forvaring på ubestemt tid for en omfattende række af forbrydelser - herunder for at have krænket to børn på 10 og 11 år seksuelt. 

Men dommen for de seksuelle overgreb, ville den 42-årige fynbo ikke acceptere, så han ankede forvaringsdommen til Landsretten, hvor sagen startede i dag. 

Læs også: Sexkrænkeren i den røde bil tager endnu en tur i retten

Her bad han om ordet, efter en videoafhøring af pigerne var blevet vist i retten. 

- Jeg ville ikke bevidst gøre pigerne noget ondt, men bagefter kan jeg godt se, at det var ondt, sagde den 42-årige, ifølge fyens.dk.

Ifølge sin egen udlægning, var han slet ikke klar over, hvad hans handlinger gjorde ved børnene.

- Det gør ondt indvendigt, når jeg ser og hører pigerne fortælle. Især med pige nummer to om, hvorfor hun ikke sagde noget undervejs. Hun har været så møgbange i situationen, men det var jeg ikke opmærksom på, sagde han, ifølge fyens.dk.

Læs også: Fakta: Her er den fynske krænkersag

Nis Bekker-Hansen har anket den del af forvaringsdommen, der omhandler forsøg på voldtægt af de to små piger, forsøg på voldtægt af en kvinde, optagelser af forsøgene på overgreb og forsøg på sexkrænkelser af en række piger, det ikke lykkedes ham at få fat i. 

Dagens Gossip