Manden politiet advarer om har sandsynligvis slået til igen: Syv nye anmeldelser fra i nat

En blufærdighedskrænker, som i forvejen er eftersøgt i ti sager fra Nørrebro og Østerbro, kan ifølge Københavns Politi have været på spil igen.

Natten til lørdag er der nemlig kommet syv nye anmeldelser, hvoraf to til tre ifølge politiet kan have forbindelse til de allerede kendte sager.

- Det er to måske tre af anmeldelserne, som kan kædes sammen med vores mand, siger vicepolitiinspektør Jens Møller.

Det kan de på baggrund af signalement og fremgangsmåde. Ifølge Jens Møller drejer de relevante anmeldelser fra natten til lørdag sig om beføling, som skulle være fundet sted i det indre København.

Fredag opfordrede Københavns Politi kvinder til at følges med andre hjem fra byen med den begrundelse, at ti kvinder har anmeldt overgreb, som lader til at være begået af samme gerningsmand.

I to tilfælde konfronterede manden kvinderne på åben gade. I de øvrige tilfælde fulgte gerningsmanden i skjul kvinderne til deres opgangsdør eller, hvis muligheden bød sig, helt op til deres lejlighedsdør.

Nogle af kvinderne har fortalt, at manden, da de forsøgte at låse sig ind, skubbede dem ind i lejligheden, hvor han omklamrede dem og kyssede dem intenst.

Signalementet lyder på en mand på mellem 25 og 35 år, 175 til 185 centimeter høj, almindelig af bygning, af mellemøstlig oprindelse og med kort, sort hår.

I flere tilfælde havde han en cykel med.

De ti sager fra Nørrebro og Østerbro dækker over et enkelt voldtægtsforsøg, vold og flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Fredag opfordrede vicepolitiinspektør Jens Møller kvinder eller mulige vidner, der havde observeret lignende hændelser, til at tage kontakt til politiet. Siden har op til 80 mennesker henvendt sig.

Heraf kan omkring 20 mulige ofre og vidner kædes sammen med den eftersøgte mand.

- Det baserer vi på, at fremgangsmåden er den samme. Ofte omklamrer ham dem og vil tungekysse med dem, siger Jens Møller til Ritzau.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip