Mandlig model forgreb sig på 14-årig pige: Nu firedobler dommerens hans straf

En britisk, mandlig model, Reid Barnes, blev sidste måned dømt et års fængsel for at have forgrebet sig på en 14-årig pige.

I første omgang fik manden det til at lyde som om, at overgrebet ’bare skete’ tilfældigt. Det skriver Metro.

Efterfølgende klagede pigens forældre over fremlæggelsen af hændelsen, fordi de mente, at pigen var blevet lokket bevidst bearbejdet til at mødes med manden.

De kunne bevise, at der er foregået en længere samtale mellem den 23-årige model og datteren, inden de mødtes. Forældrene mente derfor, at straffen burde øges, fordi den kriminelle handling ikke ’bare skete’ ud af det blå.

De kunne fremlægge beviser for, at Reid Barnes sendte deres datter beskeder på Facebook, hvor han opfordrede hende til at kontakte ham. Ifølge anklageren var det tilmed meget tydeligt, at der var tale om en ung skolepige – hun var eksempelvis i skoleuniform på flere af billederne, og der var referencer til, at hun går i skole, på profilen.

Læs også: Max står frem: Jeg er pædofil, men det er ok

Reid Barnes foreslog pigen at mødes på et hotel, hvilket hun afslog, fordi hun begyndte at få mistanke om, at han var en del ældre. Da Reid Barnes senere skrev på sin facebookvæg, at han kom til byen, Newcastle, spurgte han igen, om de skulle mødes sammen med to af Reid Barnes’ venner. Pigen indvilligede til sidst. 

Gruppen indledte en gemmeleg, der ifølge anklageren med vilje resulterede i, at pigen og Barnes endte op alene sammen, hvorefter overgrebet skete. 

Pigen vidste ifølge anklageren ikke, hvordan hun skulle forholde sig, men har hele tiden fortalt sandheden over for dommeren.

Dommeren giver nu familien medhold og udtalte følgende:

- I modsætning til hvad jeg tidligere blev forklaret, var der en direkte kontakt mellem dig og pigen, før I mødtes i byen her, lød dommerens ord, kort inden han hævede straffen til fire år. 
 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip