Mands onlinejagt på 'drømmepigen' fra supermarkedet går ikke helt, som han havde håbet på

Da australske Brok Neilson så en kvinde i supermarkedet, var han sikker på, det var drømmekvinden. 

Han var desperat for at komme i kontakt med den mystiske brunette, og det der startede som et lille opslag på Facebook, blev pludselig til en viral menneskejagt, der involverede hudredevis af fremmede, skriver Unilad

Men selvom han i første omgang fik støtte til at finde hende, er der en hel del, der synes det er det klammeste, de nogensinde har oplevet, fordi de mener, hans opslag giver opfattelsen af, at det er helt okay at stalke kvinder. 

Kampagnen for at finde hende, fik sit eget hashtag #HopeForBrok, og supermarkedet blev også involveret, efter hans ven skrev til dem med efterlysningen. 

Men selvom det tilsyneladende handler om en mands desperat jagt på sin drømmekvinde, mente hundredevis af mennesker, at det kun er klamt. 

- Det grænser til sexchikane. Hvordan ved du, hun er din drømmekvinde, hvis du ikke talte til hende, skrev en bruger på twitter, og blev bakket op af flere andre. 

 

Men selvom rigtig mange mennsker mente, den autsralske ungersvend er en idiot, så lykkedes det rent faktisk at finde frem til den mystiske pige. 

Hendes veninde trådte nemlig frem, og kunn fortælle hvem hun er. 

Men desværre for Brok Neilson, så var det ikke den lykkelige slutning, han havde håbet på. 

Hun var gift. 

Dagens Gossip