Mandzukic bringer Juventus tættere på titelforsvar

20/12/2015

Juventus var ved at smide en sikker sejr væk i slutminutterne, men Torino-holdet endte med at vinde 3-2 på udebane over oprykkerne fra Carpi.

I overtiden fik Carpis Lorenzo Lollo en gigantisk chance for at udligne til 3-3, men han ramte ikke bolden ordentligt, så Juventus-keeper Gianluigi Buffon kunne samle bolden op uden problemer.

Juventus-træner Massimiliano Allegri flåede i rent raseri sin fine habbitjakke af og råbte og skreg i frustration over den manglende koncentration i slutfasen.

Det endte dog med den syvende sejr på stribe til Juventus, som igen er med helt fremme i toppen af Serie A efter en skidt indledning på sæsonen.

I søndagens tidlige Serie A-kamp bragte angriberen Marco Borriello hjemmeholdet foran med 1-0 efter et kvarter, da Juventus-stopperen Leonardo Bonucci ikke kunne følge med.

Juventus-angriberen Mario Mandzukic udlignede til 1-1 blot tre minutter senere, da kroaten var hurtig og kølig til at opsnappe en løs bolden i feltet.

Få minutter før pausen scorede Mandzukic igen, da han steg til vejrs og headede et udmærket indlæg fra Patrice Evra i nettet.

Fem minutter inde i anden halvleg øgede midtbanespilleren Paul Pogba til 3-1, og så virkede det ikke til, at Carpi havde mere at byde ind med.

Men det blev alligevel uhyre spændende til slut, da Bonucci lavede et selvmål to minutter inde i overtiden, inden Lollo brændte den store chance minuttet efter.

Juventus, som har vundet mesterskabet de seneste fire sæsoner, har nu 33 point efter 17 kampe, mens Inter fører ligaen med 36 point efter 16 kampe. Inter møder søndag aften Lazio på hjemmebane.

Senere søndag eftermiddag vandt både Napoli, Fiorentina og AS Roma, og alle tre hold blander sig i den absolutte top.

Fiorentina, der vandt 2-0 hjemme over Chievo, er på andenpladsen med 35 point efter 17 kampe. Anders Christiansen sad endnu en gang på bænken i hele kampen for Chievo.

Napoli, som vandt 3-1 ude over Atalanta efter blandt andet to mål af Gonzalo Higuain, er placeret på tredjepladsen med 35 point.

Roma vandt 2-0 hjemme over Genoa og er på femtepladsen med 32 point. I den kamp fik Edin Dzeko rødt kort efter 75 minutter, efter at Roma-angriberen havde forsøgt at filme sig til et straffespark og efterfølgende opført sig usportsligt over for dommeren.