Mange danskere vil holde ferie i badevenligt ørkenland

Når den mørke vintertid melder sin ankomst i Nordeuropa, begynder folk at orientere sig mod rejsemål, hvor vejret arter sig anderledes attraktivt.

Jordan er et af de rejsemål der - akkurat som Egypten - kan tilbyde både stabilt solskinsvejr, gode dykkermuligheder og en flere tusind år gammel kulturhistorie, som der er rig lejlighed til at opleve på nærmeste hold.

Undersøgelse: Danskere vil helst rejse ud i weekenden

Det har rigtig mange danskere fået øjnene op for i løbet af det seneste år, fortæller Falk Lauritsen Rejsers direktør, Søren Falk Lauritsen i en pressemeddelelse.

Et godt alternativ til Egypten

- Inden for et relativt lille område er der mulighed for at få store og mindeværdige oplevelser i både ørken og ved Det Røde Hav. Man kan stifte bekendtskab med de enestående templer, der er hugget ind i sandstensklipperne i oldtidsbyen Petra, se de magiske og eventyrlige landskaber i Wadi Rum-ørkenen, der er udødeliggjort i filmen ”Lawrence of Arabia” og nyde havnebyen Aqaba, der tilbyder badeferie og uforglemmelige oplevelser med dykning og snorkling ved de smukke koralrev i Rødehavet, forklarer Søren Falk Lauritsen og tilføjer:

Pas på: Dyrere at betale i danske kroner på ferier

- At Jordan samtidig er leveringsdygtig i moderne ferieresorts med lækre hoteller og god komfort, tæller selvfølgelig også på plussiden. Og så skal man heller ikke glemme en anden stor naturoplevelse, nemlig Det Døde Hav. I verdens lavest beliggende og mest saltholdige sø, kan man flyde som en prop på vandet, mens man læser en bog og plejer sin hud, fortæller Søren Falk Lauritsen.

Nemt til Jordan for både øst og vest

Falk Lauritsen Rejser flyver fra Billund til København og videre herfra til Jordan og badebyen Aqaba. Aqaba ligger ved Aqababugten i Det Røde Hav mellem Sinai-halvøen og den Arabiske Halvø - tæt på havnebyerne Taba i Egypten og Eilat i Israel.

Læs også: Dubai fortsætter med at slå nye rekorder

- Aqaba er ideelt, hvis man vil opleve det bedste af to verdener: Det bekymringsløse badeferieliv ved kysten kombineret med besøg i Petra, Wadi Rum og de gamle, fascinerende karavanebyer, hvor handlende gjorde holdt på krydderi- og silkevejen, slutter Søren Falk Lauritsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip