Mange trafikuheld på grund af kraftig regn

Sydøstjyllands Politi melder om fem færdselsuheld mellem klokken 14 og 16. De fleste er i følge politiet formentlig sket på grund af de kraftige regnbyger, der har passeret området.

To bilister snittede ved 14-tiden hinanden, da de passerede hinanden. Det skete på Bredsten landevej ved Give.

I Fredericia skete der et færdselsuheld ved 14.20-tiden. En 38-årig mand fra lokalområdet nåede ikke at reagere, da en 18-årig kvinde fra Fyn stoppede for rødt i et lysregulering. Manden kørte op bag i kvindens bil. Her skete der materielle skader.

Og ved 14.50-tiden skete der endnu et færdselsuheld i Fredericia. Det skete på Strevelinsvej ved Rema1000 i Erritsø. En lastbil havde påkørt en personbil med så stor kraft at bagenden på personbilen var trykket ind samt bagruden var smadret. En kvinde i bilen kørt til sygehuset, da hun havde nakkesmerter.

Ved Kolding gav det trafikale problemer, da der skete et harmonikasammenstød på den sønderjyske motorvej. Omkring fem biler var impliceret i uheldet, der skete ved 14.50-tiden. Der skete ingen alvorlige personskader og uheldet menes, at være sket ved en kraftig regnbyge.

Ved 15.45 kørte tre biler sammen på Vejle Landevej ved Torp mellem Vejle og Fredericia. Her skete der lettere personskade.

Se billederne fra færdselsuheldet i Erritsø nedenunder.....

Dagens Gossip