Manning genopstår og sikrer Broncos hjemmebanefordel

Hjemmepublikummet i Denver fik deres legendariske quarterback Peyton Manning på banen i 27-20-sejren mod divisionsrivalerne fra San Diego Chargers søndag.

Med otte minutter tilbage i tredje quarter kom Manning på banen for første gang siden uge 10 i årets NFL. Han blev mødt med stående ovationer fra Denvers fans.

Han har de seneste syv uger siddet ude med en fodskade, men Mannings alder og dårlige form i starten af sæsonen har sat gang i spekulationer om, hvorvidt det var på tide at skifte ham ud med backuppen Brock Osweiler.

Manning orkestrerede efter sin entre fire scoringer til Denver Broncos og bragte holdet tilbage på sejrskurs efter en lang række boldtab.

Denver får dermed hjemmebanefordel gennem hele slutspillet i den ene af NFL's to konferencer, da New England Patriots andetsteds i ligaen tabte for anden uge i træk.

- Jeg synes, vi løb bolden bedre med mig derinde. Vi holdt fast på bolden og greb bolden bedre. Det var bare sådan, det udspillede sig i dag, siger Peyton Manning ifølge Reuters.

New England Patriots tabte 10-20 til upåagtede Miami Dolphins og mistede hjemmebanefordelen til Denver, hvis de to hold støder sammen inden Super Bowl.

New Englands divisionsrivaler fra New York Jets havde alle muligheder for at følge med New England ind i slutspillet, men i kampen mod Buffalo Bills tabte de grønne newyorkere skuffende 17-22.

Dermed går Pittsburgh Steelers videre til slutspillet i stedet.

Carolina Panthers får hjemmebanefordelen i den anden konference i NFL efter en sejr over tamme Tampa Bay Buccaneers på 38-10.

Carolinas quarterback Cam Newton gik endnu engang point-amok og både kastede og løb to touchdowns. Han bliver bredt beskrevet som den ubestridte favorit til at vinde titlen som årets mest værdifulde spiller i NFL.

Wild card-runden i årets NFL ser ud som følger:

* Cincinatti bengals - Pittsburgh Steelers

* Houston Texans - Kansas City Chiefs

* Minnesota Vikings- Seattle Seahawks

* Washington Redskins - Green Bay Packers

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip