Manning sætter utrolig rekord i rædselskamp

Søndag aften amerikansk tid tabte Denver Broncos hjemme til Kansas City Chiefs i den amerikanske fodboldliga NFL, men kampen vil blive husket for to andre ting.

Denvers legendariske quarterback Peyton Manning oplevede en gedigen rutsjebanetur i kampen, hvor han først slog en utrolig NFL-rekord for efterfølgende at blive smidt på bænken efter fire kastede interceptions.

Før kampen manglede Manning blot tre yards for at overgå Brett Favre i toppen af listen over NFL-quarterbacks med flest kastede yards i historien.

Den rekord slog han allerede i første quarter, og kampen blev afbrudt i nogle minutter for at rulle det store hyldestapparat ud for den 39-årige stjerne.

Efter hyldesten var der dog ikke meget at smile over for Peyton Manning længere.

Han præsterede en af sine dårligste kampe længe og blev smidt på bænken i tredje quarter efter hele fire kastede interceptions og blot fem succesfulde kast på 20 forsøg.

Reserven Brock Osweiler var ikke i stand til at ændre kampbilledet, og derfor endte det med en sejr til udeholdet fra Kansas City på 29-13 i Mannings rekordkamp.

Det var Denvers andet nederlag i sæsonen, men holdet fører stadig sin division klart foran Kansas City Chiefs.

Nederlaget betød, at Peyton Manning må vente minimum en uge på at overhale Brett Favre på en anden rekordliste.

Begge spillere står noteret for 186 sejre i den regulære NFL-sæson, og det fortsætter Manning med i minimum en uge endnu. Brett Favre stoppede sin karriere i 2010.

I søndagens øvrige kampe var New England Patriots tæt på at lide sæsonens første nederlag, men det lykkedes til sidst at hive en sejr på 27-26 hjem over New York Giants.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip