Marco Sørensen i Formel 1-form efter supertest

- Jeg er helt klar til Formel 1!

Sådan lyder den kontante udmelding fra den 23-årige Marco L. Sørensen umiddelbart efter, at han havde været ude på Paul Ricard banen i Frankrig for at teste Lotus-teamets Formel 1 bil. Den unge racerkører var generelt mere end tilfreds med sin egen præstation, da BNB fangede ham.

- Jeg synes selv, at jeg udnyttede chancen, som jeg skulle. Tiderne var rigtig gode, så jeg er i det hele taget meget positiv, lyder det fra Marco L. Sørensen.

Han mener, at en af grundene til, at Lotus teamet vælger at lade ham prøvekøre en af deres Formel 1-biler skyldes, at han skal være med til at udvikle teamets køresimulator i England. Men han tror også, det er for at køre ham i position til Formel 1 i fremtiden.

- Jeg tror, at Lotus har givet mig chancen nu, fordi de vil prøve at putte mig i en position til Formel 1 i fremtiden.

Marco L. Sørensen vil dog ikke garantere, at næste Formel 1 sæson bliver med ham bag rettet. Men han føler, at han er i stand til at køre Formel 1 på nuværende tidspunkt.

- Det er ikke til at sige, om jeg kører Formel 1 i næste sæson. Det må tiden vise. Men jeg føler helt klart, at jeg er klar til at tage skridtet til Formel 1, siger Marco L. Sørensen.

Kampen om at afløse Team Lotus WSR Gravity Charouz's finske kører Kimi Räikkönen er ifølge Lotus’ teamchef Eric Boullier helt åben. Han har udtalt, at de enten vælger en rutineret kører eller gambler med en ung kører, som de kan beholde i tre år.

To af de rutinerede kørere, som er blevet nævnt som mulige afløsere for Räikkönen, er tyske Nico Hülkenberg og brasilianske Felipe Massa. Den 23-årige dansker er overbevist om, at han kan hamle op med de to kørere.

- Jeg kan sagtens hamle op med de to. Det er jeg slet ikke bekymret for. Jeg kan gøre et lige så godt stykke arbejde som de kan, hvis ikke bedre, lyder det fra den ambitiøse dansker.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip