Marcus Mørk: EM er ikke helt urealistisk

Skrevet af admin

11/11/2013

Dagens topnyheder

Trods cirka et halvt års skadespause er det ikke umuligt for håndboldspilleren Marcus Mørk at komme med til EM i Danmark i januar.

Det vurderer Aalborg Håndbold-spilleren, der lørdag fik debut i den uafgjorte kamp ude mod Sønderjyske i Herre Håndbold Ligaen.

- Jeg har en ambition om, at jeg gerne vil være med. Der er rigtig mange gode spillere, men det er en drøm og et håb at komme med, siger Marcus Mørk.

Venstrebacken blev i sommer opereret i skulderen, kort tid før han skiftede fra Mors-Thy til de danske mestre.

26-årige Marcus Mørk havde håbet at være tilbage for en måneds tid siden, men det tog længere tid end ventet.

Alligevel bevarer han optimismen i forhold til EM.

- To måneder er lang tid til at komme i gang. Kommer jeg op i niveau, er det da ikke helt urealistisk. Det vil jeg selv mene - i hvert fald.

- Jeg har ikke sådan sat det som et mål, at jeg skal med til det. Men det kunne være sjovt at gøre det rigtig godt og så måske få en udtagelse, siger Marcus Mørk.

Fra sidelinjen har han kunnet se, at en anden venstreback, Nikolaj Markussen, for nylig beskadigede sin ene akillessene, så han må vinke farvel til EM.

- Skadessituationen taget i betragtning er det da en mulighed. Skulle det ske, at jeg får en udtagelse, vil det være et kæmpe skulderklap. Det er noget af det største at komme til at spille EM på hjemmebane, siger Marcus Mørk.

Aalborg Håndbold-spilleren er foreløbig noteret for to A-landskampe og syv mål.

Landstræner Ulrik Wilbek har 16 pladser til EM-truppen, og derudover bliver der udtaget reserver.

/ritzau/