Mareridt i brusebadet: Gigantisk gyser-kryb gemmer sig i afløbet

Et dampende brusebad er som regel en velgørende og afslappende oplevelse - hvis man da ikke pludselig opdager, at man deler de få kvadratmeter i badet med et ottebenet væsen, som har fundet vej gennem afløbet og nu titter frem.

Det mareridtsagtige scenario udspillede sig for en uheldig britisk mand fra Berkshire, som forståeligt nok blev skræmt fra vid og sans. Han delte efterfølgende et billede af det klamme kryb på sociale medier.

- Jeg tænkte med det samme, at det måtte være fake. Da jeg kiggede lidt nærmere på den, så den faktisk falsk ud på grund af størrelsen, fortæller Lewis Brown til Mirror.

Han forlod badeværelset og ventede på, at hans kone kom hjem 20 minutter senere. Han fortalte hende, at han havde opdaget den falske edderkop, som hun havde lagt i brusekabinen. 

Da hun afviste at have kendskab til krapylet, gik den skræmmende sandhed op for dem begge.

- Jeg gik derud igen og tog et billede, som jeg lagde på Facebook for at finde ud af, om nogen vidste, hvad det var, og hvordan vi kunne komme af med den.

Lewis Brown fik ingen nyttig hjælp på Facebook, men hele hans venneliste på det sociale medie gik i panik på parrets vegne. 

De besluttede at lade edderkoppen være, indtil den selv kravlede helt op fra afløbet. En time senere flyttede den omsider på sig:

- Den stirrede direkte på mig. Jeg endte med at kaste et håndklæde og hele min krop over den, hvilket jeg håbede, ikke ville dræbe den, men jeg tror måske, jeg kvaste den. Jeg havde ikke tænkt mig at åbne håndklædet for at finde ud af det, fortæller Lewis Brown.

Han tog håndlædet med bæstet ud til den nærmeste offentlige skraldespand og smed både edderkop og håndklæde fra sig.

- Jeg var villig til at ofre det.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip