Mareridtet fortsætter: Ny Wozniacki-fiasko

Danske Caroline Wozniacki ligner en spiller, som er røget ind i karrierens værste krise. Intet fungerer for den danske tennisstjerne, som på ingen måde kunne leve op til sin førsteseedning i Bruxelles, hvor Wozniacki tabte 2-6, 4-6 til Jie Zheng.

Det var slet ikke til at få øje på den klasseforskel, der burde være på Wozniacki, som er nummer ti i verden, og Zheng, som frister en mere beskeden tilværelse på en 51. plads på verdensranglisten. Tværtimod.

Wozniacki tabte første sæt 2-6, og det så helt håbløst ud i andet sæt, da hun kom bagud 1-5. Så bød danskeren dog ind med en kortvarig opblomstring, da hun kom på 4-5 og tvang en lille smule spænding ind i kampen. Zheng servede dog sikkert sættet og kampen hjem i det efterfølgende parti.

Wozniacki skulle ikke oprindeligt have deltaget i Brussels Open, men på grund af de mange nederlag på stribe havde danskeren søgt om et wildcard til den belgiske turnering for at få noget kamptræning inden French Open.

Men nu blev det altså blot til en enkelt kamp for Wozniacki, som dermed kun har fået endnu et nederlag og et alvorligt hak i selvtilliden, før den franske grand slam-turnering begynder i næste uge.

Med nederlaget til Zhen har Caroline Wozniacki nu tabt fem kampe i streg - heraf tre i første runde. Opgøret mod Zhen var en andenrundekamp, men det var Wozniackis første optræden i WTA-turneringen i den belgiske hovedstad, da hun sad over i første runde.

Wozniackis sidste sejr på tennisbanen ligger tilbage til d. 3. april, hvor hun slog spanske Silvia Soler-Espinosa i en turnering i Charleston I samme turnering 'vandt' hun ganske vist også den efterfølgende kamp mod Andrea Petkovic, men det skete kun fordi, at tyskeren trak sig med en skade før kampen.

Det er første gang i Caroline Wozniackis seniorkarriere, at hun taber fem kampe i træk.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip