Margrete Auken genopstiller til Europa-Parlamentet

Skrevet af admin

20/03/2013
Beslutningen om at blive kommer, efter at politisk ordfører Jesper Petersen, europaparlamentariker Emilie Turunen og tidligere SF-folketingsmedlem Nanna Westerby alle har meddelt, at de forlader SF til fordel for Socialdemokraterne.»Efter Jespers (Petersen, red.) udmelding i går (tirsdag, red.) tænkte jeg, at nu var der brug for at få de gode historier ud. Der er jo mange af os, der har det aldeles udmærket både med vores arbejde i regeringen og for mit vedkommende med mit arbejde i Parlamentet,« siger hun til Altinget.dk.Det er ikke tilfældigt, at meldingen fra Auken falder netop nu, siger hun. Det skal ses som et skulderklap til partiet.»Vi er altså en hel del som stadig kan se projektet for os og som også kan se, hvor vi kan arbejde bedst muligt for det,« siger hun.

Dagens topnyheder

Beslutningen om at blive kommer, efter at politisk ordfører Jesper Petersen, europaparlamentariker Emilie Turunen og tidligere SF-folketingsmedlem Nanna Westerby alle har meddelt, at de forlader SF til fordel for Socialdemokraterne.

»Efter Jespers (Petersen, red.) udmelding i går (tirsdag, red.) tænkte jeg, at nu var der brug for at få de gode historier ud. Der er jo mange af os, der har det aldeles udmærket både med vores arbejde i regeringen og for mit vedkommende med mit arbejde i Parlamentet,« siger hun til Altinget.dk.

Det er ikke tilfældigt, at meldingen fra Auken falder netop nu, siger hun. Det skal ses som et skulderklap til partiet.

»Vi er altså en hel del som stadig kan se projektet for os og som også kan se, hvor vi kan arbejde bedst muligt for det,« siger hun.