Maria Sharapova er i finalen ved French Open - igen

Det var et opgør mellem verdens nummer to og tre, da sidste års vinder Maria Sharapova og Victoria Azarenka torsdag eftermiddag leverede god underholdning til tennisverden på den rødglødende grus-bane ved French Open

Første sæt af semifinale-opgøret vandt Maria Sharapova i en sådan stil, at publikum nærmest ikke ænsede, at der var en modstander på den anden side af nettet. 6-1 endte den.

Men den opvisning lod Victoria Azarenka sig ikke finde i. Mens skyerne trak sammen over banen, uddelte hviderusseren tæv og endte med at vinde sættet 6-2. Afgørelsen blev trukket ud i en times tid, da vejrguderne valgte at udløse vandmasserne fra de store, mørke regnskyer, der havde hængt indover banen i en tid. Det skete præcist mellem andet og tredje sæt.

Kampen blev genoptaget, og her viste Maria Sharapova sig stærkest, selvom Victoria Azarenka gav hende kamp til det sidste. 6-4 endte det afgørende sæt.

Senere torsdag aften spilles det andet semifinale-opgør mellem Serena Williams og den 5. seedede italiener, Sara Errani.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip