Mariah Carey holdt eventyrbryllup

Alle andre besøgende måtte forlade Disneyland, da Mariah Carey og Nick Cannon tirsdag aften fejrede femårs bryllupsdag og deres tvillingers toårs fødselsdag. Forlystelsesparken lukkede, så parret kunne sige ja endnu engang uden nysgerrige blikke fra uvedkommende.

Der var kun adgang for de 250 indbudte gæster, som talte skuespillerinden Holly Robinson Peete, musikproduceren Jermaine Dupri og rapperen Da Brat.

De voksne hovedpersoner gentog deres vielsesløfter fra 2008 foran Disneylands berømte Torneroseslot og Carey var i dagens anledning iført det helt store prinsesseskrud af en brudekjole. På hovedet bar sangerinden en diamanttiara suppleret med en matchende halskæde og hun blev kørt til sit femte bryllup i en græskarformet hestevogn trukket af to hvide heste. Pladsen uden for slottet var udsmykket med 10.000 krystaller og 15.000 blomster importeret fra Holland, Frankrig og Sydafrika.

Efter de to gange »I do« fejrede hele selskabet Carey og Cannons tvillinger Moroccan og Monroe, som kom til verden på deres forældres treårs bryllupsdag i 2011.

Forholdet blev ikke levnet mange chancer, da popdivaen giftede sig med den 11 år yngre Cannon efter en hovedkulds forelskelse, der havde varet nogle få uger. Nu har popdivaen imidlertid været fru Cannon i fem år og hver eneste bryllupsdag er blevet markeret med en gentagelse af de løfter, parret oprindeligt afgav på Bahamaøerne.

Sidste år skete det på toppen af Eiffeltårnet i Paris og det var en begejstret brud, som i år gik på Twitter og afslørede, at valget denne gang var faldet på Disneyland i Californien: »På vej til at forny mine løfter. Jeg elsker dig, Nick Cannon. Nu lukker vi Disneyland«, skrev hun.

Dagens Gossip