Mariah Carey redder omdømmet med kunstpels

En pelsbeklædt slynge har gjort Mariah Carey upopulær i de mest rabiate dyreværnskredse, men hun er i kridthuset hos People for the Ethical Treatment of Animals, PETA. Det famøse stykke tilbehør var nemlig fremstillet af kunstpels.

Carey bar den hvide slynge ved en koncert i weekenden, fordi hun ugen forinden kom til skade under indspilningen af en ny video. Popdivaen slog sin ene skulder af led og brækkede et ribben, så hun måtte en tur på hospitalet, men gik alligevel på scenen i lørdags. Der skulle spilles penge ind til ofrene for superstormen Sandy og Carey ville ikke svigte.

Sangerinden gjorde i stedet en dyd ud af nødvendigheden og fik fremstillet flere forskellige slynger til sin højre arm, men der vankede hurtigt hug for den pelsklædte. PETA valgte dog at ringe til Carey for at få sagen opklaret og talskvinden Shakira Croce kan fortælle nyhedsbureauet WENN, at alt er i den skønneste orden.

»Der er masser af rygter om Mariah Carey og en pelsslynge fra Gucci, men dem skal man ikke tro på. Hendes folk har forsikret os, at der var tale om uægte pels«, siger Croce og tilføjer: »Vi tager hatten af for Mariah og må rose hende, fordi hun fik fremstillet smarte slynger af kunstpels«.

PETA minder også om, at Carey for nogle år siden modtog et par kostbare pelse fra en russisk rigmand og straks skænkede dem til dyreværnsorganisationen.

Carey kom galt afsted på settet i New York mens hun og rapperen Young Jeezy arbejdede på en video til et remix af singlen »#Beautiful«.
Skæringen er den første single fra sangerindens nye studiealbum »The Art of Letting Go«, der kommer på gaden i næste uge.

Dagens Gossip