Marias ammebillede blev fjernet fra Facebook - hendes respons er perfekt

Facebook har valgt at fjerne et billede af en ung mor, der ammer sit lille barn. På trods af at hendes bryst nærmest ikke er synligt på fotografiet.

Nogen har anonymt anmeldt billedet til Facebook fem gange for at være stødende, og det er Maria Corry fra North Carolina i USA mere end vred over, skriver svenske Expressen.

Corry satte sig straks til tasterne og forfattede et vredt opslag til de personer på hendes venneliste, som havde anmeldt billedet.

- Slet mig venligst som ven, hvem end det er, der følte behov for at anmelde mit foto, skriver hun i begyndelsen af statusopdateringen efterfulgt af en masse bandeord.

Det er svært at få øje på, hvordan billedet af Maria Corry og hendes søn kan krænke nogen. Se det selv herunder.

- Hvad sker der med verden? Man kan seriøst ikke se noget! Hvis du tager dig tid til at anmelde dette, så slet dig selv fra mit liv, min Facebook og alle former for kommunikation med mig. Bryst er det bedste! Normaliser amning. 

Maria Corry slutter det harmdirrende opslag med at skrive, at hun kun har fået endnu mere mod på at amme i offentligheden. 

Hun har siden lagt et nyt opslag på Facebook, som har fået flere end 30.000 likes. Her holder hun et billede af en supermodel op foran sin ammende søn.

- Jeg vil vædde med, at dette ikke bliver anmeldt, fordi du kan se dette billede i hvert et storcenter, du træder ind i, kæmpe stort og forstørret foran butikken. Det bliver der ikke set ned på, det bliver ikke anmeldt, for det kan ses alle steder. Men en kvinde, der giver næring og mad til sit barn, bliver der set ned på. Det er fuldstændig absurd!

Hun opfordrer alle mødre til at dele deres ammebilleder og amme offentligt, så tabuet kan blive brudt.

Læs opslaget i sin helhed herunder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

So since my breastfeeding photo which showed NOTHING got reported more than FIVE times, I'm posting this. I bet this won...

Opslået af Maria Corry på 18. februar 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip