Marie og Joachim afslører: Sådan mødte vi hinanden

Den første gang Prinsesse Marie og prins Joachim mødte hinanden, var de begge i Danmark. Marie var inviteret på jagt sammen med sin daværende kæreste. Prins Joachim deltog også i jagten. Det skriver Billed-Bladet ifølge BT.

Prins Joachim var den eneste, der kunne tale fransk, og han og Marie kom til at sidde ved siden af hinanden under middagen. De to talte meget sammen den aften. Men der lå ikke noget i det.

- Jeg var jo sammen med min kæreste, og han var gift. Så det var bare et hyggeligt møde, siger prinsesse Marie til Billed-Bladet.

I årene efter mødtes Joakim og Marie tilfældigt ved forskellige begivenheder. I 2004 blev prins Joachim separeret og året efter skilt.

Marie og Joachims veje mødtes igen - denne gang i Paris. Deres forhold udviklede sig, men det var ikke uden komplikationer - blandt andet gjorde Marie sig overvejelser om det ansvar, der følger med at være medlem af et kongehus.

Derfor holdt parret en mindre pause. Men der gik ikke længe, før Marie indså, at Joachim var manden for hende og gav sig hen.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip