Marie troede, hun var færdig med sin ekskæreste - men så hørte hun lyde fra loftet

28-årige Marie Wright var over bevist om, at hun var færdig med at se mere til sin ekskæreste, 27-årige Alexander Cooper, efter hun havde bedt ham om at flytte ud. 

De havde været sammen i fem måneder, og da han flyttede midlertidigt ind, førte det til skænderier, der tvang Marie Wright til at slå op med ham og bede ham om at finde et andet sted at bo. 

Det nægtede han i første omgang, men efter nogle uger lykkedes det Marie at få ham ud. 

Her troede Marie, at det var enden på forholdet, men efter han var flyttet ud, opdagede hun, at der manglede mad fra køleskabet, og at der begyndte at forsvinde toiletpapir. 

I første omgang slog hun det hen, men da hun opdagede fedtede fingre på lemmen til loftet, blev hun urolig. 

Hun besluttede sig for at checke loftet efter, og her fandt hun en sovepose, tæpper, toiletpapir og mad, der stammede fra hendes køleskab. 

Det viste sig, at hendes ekskæreste ikke var flyttet ud. Han var i stedet flyttet ind på loftet, hvor han kunne spionere på Marie gennem en lille sprække i loftet. 

- Jeg fik kvalme, da jeg fandt ud af, at det var ham, der boede på loftet. Det var som en gyserfilm. Jeg troede, at jeg kendte ham, men det gjorde jeg ikke, siger Marie Wright, ifølge Mirror. 

Hun ringede til ekskæresten, og bad ham om aldrig at vise sig igen, men få dage efter sneg han sig på loftet igen og boede der i flere uger. 

Marie fattede igen mistanke og ringede til politiet, der pågreb Alexander Cooper. 

Politiet sigtede ham for bedrageri og tyveri, og i juli vurderede retten i Sheffield i England, at det skulle koste 16 måneders fængsel. 

- Jeg kommer helt sikkert til at være mere forsigtig fremover, når jeg møder en ny fyr. Jeg var usikker på, hvad jeg skulle tro, da det stod på, og det er jeg sådan set stadig, men det er rart, at han nu er i fængsel, siger Marie Wrigt til Mirror. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip