Marie undrede sig, da der sad en blind pige på kagen - men så gik den hylende morsomme sandhed op for hende

Marie Seggie forstod slet ikke hvad der var sket, da hun hentede kagen, hun havde bestilt til sin datters 21-årsfødselsdag.

For selvom kagen bestemt var flot, så havde hun altså bedt om at få en spiselig figur på toppen, der skulle forestille hendes lyshårede datter Laura.

Men den mørkhårede pige på kagen, havde ingen lighed med datteren. Og hvad var det for en mærkelig hvid pind, hun havde i hånden?

Men langsomt gik sandheden op for Marie Seggie. Og så kunne hun slet ikke holde op med at grine.

Læs også: Pige beder om Frost-kage til sin fødselsdag - får dette overraskende resultat

Efter hun havde bestilt kagen hos sin veninde, var hun i sidste øjeblik kommet i tanke om, at hun ville have en blond figur på toppen. Og nu viste det sig, at hun i skyndingen ikke havde opdaget, at telefonens automatiske ordbog havde rettet ‘blond’ til ‘blind’, skriver Metro.co.uk, der har talt med Marie Seggies yngste datter Emily, som ikke kunne lade være med at dele den hylende morsomme misforståelse på Twitter.

Billedet af kagefiguren og hendes blindestok er derefter blevet delt mere end 9000 gange.

Moderens veninde syntes godt nok, at det var en underlig bestilling til fødselsdagsbarnet, som har et ganske glimrende syn, men hun ville ikke stille spørgsmål.

Marie Seggie syntes heller ikke, hun kunne tillade sig at bede om en ny kage. For det var jo det, hun havde skrevet i sin bestilling. Så hun besluttede sig for at beholde den.

Historien melder ikke noget om, hvad Laura sagde til kagen, men mon ikke hun også kunne se det morsomme i sin mors teknikbrøler.

Det kan vi i hvert fald.

 

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip