Mario Götze på vej til Bayern

Sådan skriver det sædvanligvis velinformerede tyske medie, Bild. For nu har Bayern München ifølge Bild kapret rivalerne Borussia Dortmunds superstjerne, Mario Götze.

Sydtyskerne, der til sommer overtages af Pep Guardiola, har udløst Götzes frikøbsklausul på 37 millioner euro - godt 275 millioner kroner - så selvom Götzes kontrakt med Dortmund varer helt til 2016, må de til sommer slippe offensivdirigenten til spotpris, hvis Bilds informationer stemmer. Og så endda til Bayern München. Dortmunds nummer 10 kom til klubben som bare otte-årig og fik debut i 2009.

Man må samtidig rose München-klubben for deres timing i handelen, hvis intentionen har været at ryste Dortmund. Begge klubber spiller nemlig semifinaler i Champions League i denne uge. Bayern München tager i aften imod FC Barcelona, mens Dortmund i morgen får besøg af Real Madrid. Og mon ikke historien om Götzes skifte vil være grobund for en del uro i Dortmund-lejren.

Historien er fremragende timet på endnu et punkt. Bayern-boss Uli Hoeness er i store problemer med en verserende skattesag. Nu skifter fokus med ét til det mere sportslige. Bayern har gjort det igen!

Dagens Gossip