Mark Wahlbergs børn filmdebuterer

Biografgængerne kan vurdere resultatet, når Michael Bays fjerde film i »Transformers«-serien får premiere næste sommer. Og Wahlberg senior understreger, at der er tale om småroller: »De spiller bare skræmte personer på gaden og sådan noget, men de gjorde det godt«, siger den stolte far og tilføjer, at han var nervøs på ungernes vegne.

»Michael har jo ikke tid til dårlige præstationer. Når du indspiller en film til 300 millioner dollars og der sker en hel masse, bøffer man ikke i det«, siger skuespilleren og fortsætter: »Du får fem-seks chancer og går den ikke, så er du bare færdig. Jeg ville nødigt se mine børn blive vippet ud. De glædede sig, men nåede at blive lidt sure på mig, fordi jeg vist overinstruerede dem«.

»Boogie Nights«-stjernens hustru Rhea Durham er mor til de fire Wahlberg-debutanter, Ella Rae på 10 år, Michael på syv, Brendan, som fylder fem på mandag, og Grace på bare to et halvt år.

»Transformers: Age of Extinction« kommer efter planen ud i de danske biografer den 25. juni 2014.

To af Pitt og Jolies døtre og en af deres sønner medvirker i mors Tornerose-eventyr »Maleficent« og parrets ældste adoptivsøn Maddox har en lille rolle som zombie i sin fars biografaktuelle »World War Z«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip