Markant prisfald på bilforsikringer i Sønderjysk Forsikring

I over 10 år har Sønderjysk Forsikring, som et af de få selskaber, holdt priserne i ro og ikke gennemført ekstraordinære prisforhøjelser. Priserne er alene blevet indeksreguleret. De faste priser igennem efterhånden rigtig mange år har givet stabilitet og sikkerhed – både for selskabet og kunderne.

Men fra årsskiftet går Sønderjysk Forsikring nu den stik modsatte vej og sænker prisen med omkring 10 procent i gennemsnit for bilforsikringskunderne – nærmere bestemt kunder med personbiler.

75 procent af kunderne vil opleve, at bilforsikringen bliver mellem 8 og 12 procent billigere. Nogle kunder vil endda opleve en endnu større prisreduktion end 12 procent, mens andre vil opleve en lavere.

- Det er kunderne, der ejer Sønderjysk Forsikring. Selskabet skal således ikke skabe et afkast til tilfældige aktionærer. Derfor er det naturligvis kunderne, der får gevinsten i form af lavere priser, når det viser sig, at et bedre skadesforløb betyder, at vi opnår store besparelser, siger administrerende direktør Lars Andersen.

Sønderjysk Forsikring har hovedkontor i Sønderborg og filialer i Tønder, Aabenraa, Haderslev og Kolding. En stor del af væksten er de senere år kommet fra netop filialerne. Prisnedsættelsen vil styrke selskabets konkurrencekraft og dermed understøtte vækstplanerne for de kommende år.

Den nye lavere pris gældende for 2014 vil den enkelte kunde få oplyst i forbindelse med udsendelsen af den årlige policeoversigt. Den modtager alle Sønderjysk Forsikrings kunder i midten af december.

Dagens Gossip