Martin Braithwaite skifter til udlandet

Landsholdspiller i fodbold Martin Braithwaite, som scorede i onsdagens testkamp mod Polen, skifter til en klub i udlandet.

Det meddeler angriberens nuværende arbejdsgiver Esbjerg på sin hjemmeside.

Onsdag erfarede DR Sporten, at 22-årige Braithwaite skifter til Toulouse i Frankrig. Det ville hverken Esbjerg eller angriberen, der scorede til 2-1 i det danske 2-3-nederlag til Polen, dog bekræfte.

Torsdag skriver Esbjerg følgende:

- Esbjerg fB har opnået enighed om vilkårene for salget af en af sine største profiler, Martin Braithwaite, til en udenlandsk klub.

- Han kan tiltræde i sin nye klub, når han forventeligt i løbet af de næste dage får forhandlet sine personlige forhold på plads og har gennemgået et lægetjek.

Esbjerg-direktør Søren Poulsen kalder det i tråd med klubbens strategi at sælge profiler.

- Vi er meget bevidste om, at Martin er en vigtig spiller på et talentfuldt Esbjerg-hold, og at han har udviklet sig til en profil og landsholdsspiller.

- Men skal vi være tro mod vores strategi om at udvikle egne talenter og give dem mulighed for at afprøve deres evner på et højere niveau, kan vi ikke stå i vejen for hans ønske om at komme til en udenlandsk klub i en større liga.

- Den opnåede pris afspejler hans værdi for Esbjerg, og salget styrker os i bestræbelserne på at skabe de økonomiske rammer for, at vi også i fremtiden kan udvikle spillere på Martins niveau, siger Søren Poulsen.

Braithwaite havde kontraktudløb med Esbjerg ved udgangen af 2014. I denne sæson er han noteret for tre mål i Superligaen.

Med salget opjusterer EfB Elite A/S forventningerne til det økonomiske resultat for 2013 til et overskud på 10-12 millioner kroner før skat.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip