Martin er dybt forgældet: Så meget skylder Alexandras eksmand for vild luksus

Martin Jørgensen får ikke dækket sin gæld til den bank, der slæbte ham fogedretten, hvis det lykkes ham at sælge sin luksusbil.

Den 38-årige reklamemand blev tidligere i år hevet i fogedretten af Santander Consumer Bank, der ville have fingrene i de penge, som fotografen skyldte for sin sorte Mercedes GL 350.

Gælden til banken er bestemt til at være på lidt over 811.000 kroner, men så meget kan grevinde Alexandras eksmand næppe få for bilen, og derfor må han selv hive læderet frem fra baglommen, hvis han sælger køretøjet.

Læs også: Forslag: Alexandra risikerer at skulle af med million-appanage

- Hvis han skal af med den her og nu og vil have pengene i morgen, vil han ikke få mere for den end 600.000. Men en forhandler vil formentlig forlange 750.000 for den, alt efter hvor meget den har kørt, siger Mikkel Thomsager, der er chefredaktør på Bilmagasinet, til Se og Hør.

Hvis bilekspertens vurdering holder stik, så risikerer Martin Jørgensen at skulle hoste op med 200.000 kroner ved en mulig afsked med luksusbilen, hvis han skal blive gældfri hos Santander Consumer Bank.

Bilen koster over halvanden million kroner fra ny, men reklamefotografen skal have tilladelse fra Santander Consumer Bank til at sælge køretøjet, da de har førsteret til pengene.

Martin Jørgensen og grevinde Alexandra blev skilt i efteråret 2015, og han danner i dag par med Eva Harlou, der er tidligere vært på underholdningsprogrammet X-Factor. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip