Martin Jørgensen taget for spritkørsel

Den 38-årige fotograf og reklamemand, Martin Jørgens måtte i marts blæse i politiets alkometer, og her viste promillen en smule over de 0,5, som er det tilladte. Det skriver HER & NU.

Grevindens eksmand blev i første omgang stoppet i nærheden af sit hjem på Islands Brygge, fordi der ikke var blevet betalt forsikring på bilen. I den forbindelse blevet Martin Jørgensen rutinemæssigt bedt om at blæse i alkometeret, som altså viste, at han havde fået for meget at drikke.

Læs også:Alexandra taler ud efter skilsmissen: 'Det har været hårdt’

Han blev derfor taget med på stationen på Halmtovet for at få taget en blodprøve. Efterfølgende kunne kan forlade politistationen

- Jeg er meget ked af det. Jeg er utrolig skuffet over mig selv og ked af, at jeg har såret så mange omkring mig. Jeg har sat dem i en forfærdelig situation, og det er ikke fair, hvis andre bliver inddraget i sagen, siger Martin Jørgensen til HER&NU.

Politiets jurister skal nu vurdere, om der skal rejses sag eller ej. Martin Jørgensen kan risikere en betinget frakendelse af kørekortet og en bøde - afhængigt af størrelsen på promillen.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip