Martin Krasnik indrømmer: Hedegaard fik en hård medfart

En journalist, som interviewer en journalist om, hvordan han interviewede en trejde journalist. Forvirret?

Det var hvert fald scenen, da DR2 Deadline lørdag aften havde hevet TV2-værten Poul Erik Skammelsen i studiet for at agere kritisk interviewer over for Deadlines egen vært Martin Krasnik. Her skulle de to diskutere, om Krasniks kritiske interview med journalisten og formanden for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, var fair.

Martin Krasniks interview med Lars Hedegaard er blevet både rost og kritiseret siden det blev sendt i sidste weekend. Kritikere mener, at Krasniks spørgeteknik var for offensiv, hvilket Skammelsen også spurgte til i gårsdagens udsendelse.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

- Ja, han fik en hårdhændet behandling. Men jeg har givet andre mennesker den samme behandling. Jeg kan godt lide at gå til makronerne, sagde Martin Krasnik.

Derimod mente Krasnik ikke, at han havde lokket islamkritikeren i studiet på falsk grundlag, som det også er blevet hævet, efter en mail er blevet offentliggjort. I mailen kaldte Deadline-værten sig selv for en stor beundrer af Hedegaards vedholdenhed og mod.

- Hvis det havde været den eneste kontakt, jeg havde haft med ham, kunne det måske have været et problem, men det var det jo ikke. Vi taler sammen både i telefonen og inden interviewet, siger Krasnik til Skammelsen lørdag aften.

LÆS OGSÅ: Se video: Martin Krasnik interviewer Lars Hedegaard

Martin Krasnik ærger sig dog over, at diskussionen er kommet til at dreje sig om hans sprøgeteknik i stedet for Lars Hedegaards islamkritiske synpunkter.

Hvem der i næste uge skal interviewe Poul Erik Skammelsen om hans optræden som vært og kritisk udspørger over fra Krasnik er endnu uvist. 

Dagens Gossip