Martin Laursen roser Okores nej til Chelsea

Martin Laursen havde selv sin karrieres lykkeligste tid i Aston Villa, hvor han i fem år tronede i det midterforsvar, som Jores Okore inden længe bliver en del af.

- Det er helt vildt spændende for Okore, at han har mulighed for at komme til en fantastisk klub som Aston Villa og prøve sig af i Premier League. Aston Villa er en meget behagelig og rar klub med masser af unge spillere og en træner (Paul Lambert, red.), som satser på og er dygtig til unge spillere, siger Martin Laursen.

Jores Okore sagde i januar nej tak til Chelsea, da London-mastodonten lokkede med en lukrativ kontrakt. Han følte, at han ville få for langt til en stamplads, og det var den helt rigtige beslutning, siger Laursen.

- Han har gjort det rigtige ved ikke at tage til Chelsea og så blive udlejet til en eller anden klub eller havne på bænken. Det er bedre at finde en klub, som man har en chance for at spille sig på holdet i. Den chance er der absolut i Villa. Jeg siger ikke, at han bliver fast mand med det samme, for han skal arbejde hårdt for det. Men han er slet ikke færdigudviklet endnu. Han har absolut værktøjet til at begå sig i Villa og i Premier League, siger Martin Laursen.

Han er selv fem centimeter højere end Jores Okores 1,83 meter, men selvom Dortmund ifølge Flemming Povlsen sagde nej til Okore på grund af højden, har Nordsjælland-spilleren ikke noget at være bange for i Aston Villa.

-  Nej, det behøver slet ikke være et problem. Jeg ser ham ikke som nogen dårlig header overhovedet, siger Laursen.

Dagens Gossip