Martin Spelmann fanget i Brøndby-dilemma

Martin Spelmann slidte i sine teenageår sine fodboldstøvler op i Brøndby IF, som han sidenhen repræsenterede i Superligaen gennem tre sæsoner.

I dag spiller han for AC Horsens, men afslutningen på denne Superliga-sæson kan meget vel resultere i, at følelserne kommer i klemme. Som det ser ud nu, bliver det enten midtbanespillerens nuværende arbejdsgiver eller netop hjerteklubben Brøndby, der må en tur ned i landets næstbedste fodboldrække sammen med Silkeborg.

Det hele bliver med stor sandsynlighed afgjort i sidste spillerunde den 20. maj, hvor netop Brøndby kommer på besøg i den østjyske by, og det scenarie ser Spelmann ikke frem til.

- Det er ikke sjovt. Men det er klart, jeg spiller i AC Horsens, så min første prioritet er da, at Horsens overlever. Men jeg så da helst, at man ikke skulle ud i en afgørende kamp i sidste spillerunde, som det desværre ser ud til. Med mindre AGF kommer med ned. Men sådan er situationen lige nu, og sådan er vilkårene i fodbold engang imellem, fortæller Martin Spelmann.

AC Horsens skal i deres tre resterende kampe møde Silkeborg, Sønderjyske og Brøndby, og her ved truppen godt, hvad der venter, hvis man skal sikre overlevelse.

- Det er tre finaler. Det er tre kampe, hvor vi skal have maks-point i alle tre, siger Martin Spelmann og fortæller i samme åndedrag, at stemningen i truppen fortsat er god, selvom man faldt ned under nedrykningsstregen i sidste runde:

- Den er ikke anderledes end den, vi gik ind med til Esbjerg-kampen, fordi vi op til den havde præsteret godt og fået nogle gode resultater i de seneste to kampe. Så stemningen har ikke ændret sig, selvom Brøndby fik et point mod FC København.

26-årig Martin Spelmann og AC Horsens møder Silkeborg IF på hjemmebane mandag aften.

 

Dagens Gossip