Martin var både jordemoder og fotograf, da hans kæreste pludselig fødte i entreen: Se hans smukke video

35-årige Martin Boyse og 24-årige gravide Holly Dawson var sikre på, at når de første veer kom, ville de have masser af tid til at nå til hospitalet, men de kommende forældre fra Leicester i England tog fejl.

Søndag morgen fik Holly veer, og parret tog det stille og roligt, mens de begyndte at pakke sammen for at kunne køre mod hospitalet, når det brændte på. Martin, der lever af at fotografere, sørgede for, at fotoudstyret var på plads, så de kunne få minder fra den store dag. Det skriver Leicester Mercury.

Læs også: Læger tager nyfødt dreng fra mor, og da han kommer tilbage, opdagede moren, at noget er helt galt

Men i entreen fik Holly pludselig stærke veer, og Martin ringede efter hjælp, da alvoren gik op for ham.

- De fortalte os i telefonen, at jordmødrene var på vej, men det kom til et punkt, hvor Holly sagde: Jeg tror, at jeg er nødt til at presse. Jeg kiggede ned og så babyens hoved, og der indså jeg, at jeg var nødt til at tage mig sammen og tage imod babyen. Jeg troede ellers min rolle skulle være at holde i hånd, forklarer Martin, der heldigvis i en fart fik assistance af sin mor, der gennem forløbet havde telefonkontakt med en jordemoder.  

Rent instinktivt fik den kommende far sat sit kamera op og tændt det, inden familiens yngste medlem kom til verden. Først da Holly havde født en lille rask pige, kom Martin i tanker om kameraet.

- Heldigvis lykkedes det mig at optage det hele på video, fortæller den stolte far, hvis datter skal hedde Isabella.

Læs også: Datter filmer sin 94-årige mor, mens hun bliver passet af plejer: Det hun ser, efterlader hende i tårer

Da hjælpen nåede frem, var Isabella allerede i sine mors arme. Og selvom mor og barn havde det godt kom de med på hospitalet til et tjek. Den nybagte mor er glad for, at Martin nåede at optage fødslen, selvom hun ikke opdagede kameraet.

- Jeg er bare lykkelig for at have det på video. Det er spændende at se tilbage på sådan et specielt øjeblik, siger Holly, der kan ses i videoen nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip