Marvel afslører: Her er Mads Mikkelsens rolle

Han har været kølig Bond-skurk og iskold kannibalistisk seriemorder i store amerikanske produktioner. Og nu er det officelt - den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen kan minsandten skrive endnu en rolle som superskurk på cv'et, nemlig i den kommende Marvel-superheltefilm "Doctor Strange".

- Mads spiller vores hovedskurk, bekræfter producer Stephen Broussard til Entertainment Weekly, efter rygterne længe har svirret.

Den 50-årige skuespiller skal blandt andet spille over for "Sherlock Holmes"-stjernen Benedict Cumberbatch i hovedrollen som Stephen Strange og Oscar-vinderen Tilda Swinton som troldkvinden "The Ancient One".

Selv om Marvel Studios endnu ikke har afsløret navnet på den kommende superskurk, løfter Marvel Studios-direktør Kevin Feige lidt af sløret for Mads Mikkelsens næste bedrifter på det hvide lærred.

- Mads' karakter er en troldmand, som danner sin egen sekt, forklarer Kevin Feige.

Den kommende film, som skriver sig ind i Marvels imponerende superheltekartotek sammen med blandt andre Spider-Man, X-Men og Iron Man, foregår ikke i vores eget velkendte univers. Derimod bliver man taget med til en anden dimension.

- Vi vil tage publikum med til utallige andre dimensioner, og der er fantastiske ting derude - vidundere, der forhåbentlig vil blive ekstremt interessante visuelt og helt unikke for denne film, fortæller Marvel Studios-direktør og "Doctor Strange"-producer Kevin Feige kryptisk.

Forventningsfulde fans må dog vente lidt endnu med at se Mads Mikkelsen i fornemt Hollywood-selskab, "Doctor Strange" har nemlig premiere 4. november.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip