Marvin Pourié bliver i Silkeborg

Torsdag morgen kunne sporten.dk berette, at Silkeborgs kanonkonge Marvin Pourié blot var få detaljer fra et skifte til de belgiske vicemestre Zulte Waregem, men tingene går stærkt, når transfervinduet står på vid gab. Og Pourié, der efter Silkeborgs nedrykning ønskede et skifte væk fra det midtjyske, har nu taget en helt ny beslutning.

- Min familie og jeg har talt sammen, og vi har besluttet, at jeg bliver i Silkeborg, indtil min kontrakt udløber næste sommer. Jeg spiller her et år endnu, og jeg vil føre Silkeborg op i Superligaen, fortæller Marvin Pourié til sporten.dk.

Den 22-årige tysker, der i den forgangne sæson scorede 14 Superliga-mål for Silkeborgs nedrykkere, føler han skylder klubben et år mere. Han var med til at sende klubben ned i 1. division - nu vil han sparke dem væk derfra igen. Den besked har han overbragt klubben.

- I sidste sæson scorede jeg ikke nok mål til at sikre Silkeborg overlevelse, men nu har jeg fortalt klubben, at jeg bliver, og Peder Knudsen (Silkeborgs sportschef, red.) har sagt ’perfekt, forklarer Pourié.

- Jeg har det godt i Silkeborg. Jeg får en god løn, og jeg har en god lejlighed, fortsætter han.

Pouriés kovending efterlader belgiske Zulte Waregem og flere andre interesserede klubber med en lang næse, men det er - naturligt nok - ikke tyskerens problem.

- Nu må Silkeborg sige til Zulte Waregem og andre interesserede klubber, at jeg ikke skifter denne sommer, slutter Pourié.

Marvin Pourié kom til Silkeborg i sommeren 2011 fra den tyske storklub Schalke 04.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip