Mascha må droppe drømmene i boligjagt

Den danske kendisblogger Mascha Vang har startet et nyt projekt. Den 36-årige tv-personlighed har nemlig sat alle sejl til for at finde drømmeboligen.

På sin blog, maschavang.dk, beskriver Macha Vang i et nyt indlæg, hvordan hun ønsker at købe et hus med tilhørende have, hvor det vigtigste er, at der både er plads til hende og datteren Hollie Nolia.

Bloggerens husjagt forløber dog ikke helt, som hun tidligere havde forestillet sig.

- Jeg har haft en idé om, hvad jeg ønskede, som har ændret sig undervejs. Det er lidt sjovt, for jeg har altid troet, at jeg vidste, hvad jeg ville have, hvor det skulle ligge og se ud. Men nu er jeg jo enlig mor, og det bliver sgu nok ikke helt til det palæ i Charlottenlund, som jeg regnede med, skriver Mascha Vang i sit blogindlæg.

Det er første gang, at Mascha Vang forsøger at købe et hus og ifølge hendes blog, har hun aldrig lånt penge i banken før. Selv om at det fremtidige huskøb er en førstegangsoplevelse for den danske blogger, har hun flere personer i sit liv, der alle støtter og rådgiver hende i processen.

- Det er SÅ spændende, og selv om jeg ikke har nogen kæreste, så har jeg mange at dele det med, og få hjælp fra. En gammel veninde der er ejendomsmægler, min ven Mike og Nicolas er gode at sparre med. Det er lidt som at vente mit første barn, noget jeg altid har vidst, skulle ske og haft en idé om hvordan - som med andre ting i mit liv, skriver Mascha Vang på sin blog.

Læs hele Mascha Vangs blogindlæg her: http://maschavang.dk/2016/03/jeps-jeg-er-paa-spaendende-husjagt/

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip