Mascha Vang: Derfor har min datter bikini på

Skrevet af Laura Nygaard

26/07/2015

Dagens topnyheder

Mascha Vang har netop været på ferie i Tyrkiet, og her har den populære blogger delt løs af lækre billeder af ferieparadiset.

På flere af dem optræder hendes toårige datter Hollie Nolia i en sød lille bikini, og det har fået flere af hendes følgere oppe på mærkerne.

Læs også: Mascha Vang svarer igen med før- og efterbilleder: Nej, jeg er ikke fuldstændigt retoucheret

- Der har været nogle kommentarer om, hvorvidt en lille pige bør bære bikini, da hun ikke har bryster – COME ON!! Hun vil SÅ gerne i bikini som mor og Emma, og vil også gerne have neglelak på, hårspænde i osv. Hun ved ikke, at bryster er noget man dækker, og siger selv “mor har store bryster, jeg har lille bryster og Andreas har store bryster”, skriver bloggeren med henvisning til sin kæreste, komikeren Andreas Bo.

Læs også: Skilt om nøgne børn udløser ramaskrig i safaripark

- Det er så uskyldigt, og jeg er stik uenig i, at alt skal psyko-analyseres og køres op. Slap dog af! Hvis pigen vil ha’ bikini på, så får hun bikini på, nøjagtig som hun også får badedragt på, skriver Mascha Vang på sin blog.

- Hvis hun løber nøgen rundt, er det fandme også galt. Hun har det dejligt og er glad, og det er det, jeg forholder mig til.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: