Mascha Vang raser: Groft udnyttet på internettet

”Kvinder efterligner Mascha Vang-metoden og taber sig lynhurtigt”. Sådan står der i flere forskellige reklamer for vægttab, hvortil der er knyttet billeder af kendisbloggeren.

Problemet er bare, at Mascha Vang intet har med de reklamer at gøre, og at bagmændene ulovligt har taget og misbrugt billeder at den blonde forretningskvinde.

I et opslag på sin Facebookprofil har hun lavet et opslag med billeder af nogle af de steder, hvor de ulovlige og falske reklamer figurerer.

Læs også:Chokeret Stine Kronborg er gravid: 'Om jeg gennemfører graviditeten må jeg lige gå og tygge lidt på’

- Det ville være pisse fedt, hvis jeg snart var fri for de forpulede fake reklamer her. Det gør mig næsten mere irriteret, at der vitterligt er mennesker der falder i fælden, og at jeg skal ringe rundt og få dem fjernet, skriver hun i sit opslag.

Og som teksten antyder, er det er langt fra første gang, at bloggeren kan se sine billeder blive misbrugt til falske reklamer.

På en side, der til forveksling ligner Feminas hjemmeside, kan man lige frem læse et opdigtet interview med Mascha Vang, hvor hun angiveligt fortæller om sine slanketips. Men det har altså intet med den succesfulde blogger at gøre.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip