Mascha Vang raser: Jeg er blevet sagsøgt og skal i retten

- Jeg har haft lyst til at fortælle om dette i noget tid, men hver gang jeg har sat mig for at skrive det, har jeg fået så ondt i maven, at jeg har haft svært ved at formulere mig.

Sådan indleder Mascha Vang et indlæg, som hun netop har lagt ud på sin blog.

- Sagen er den, at Hollie Nolia har sin egen tøjkollektion, som jo er opkaldt efter hende. Altså hendes navn, som er ret unikt, som som jeg selv fik godkendt som pigenavn – og i øvrigt varemærkeregistreret, ligesom mit eget navn er. Hollie Nolia er jo gået hen og blevet hendes eget varemærke, kan man sige.

Mascha Vang forklarer på sin blog, at børnetøjsmærket Holly's, som er kendt for sit firkløver-print, har valgt at sagsøge hende, fordi navnet på deres brand er tæt på navnet Hollie Nolia.

- Jeg må overhovedet ikke anvende hendes navn på nogen måde, i forbindelse med markedsføring, salg, salg af egne varer, import/eksport i Danmark og EU, som hverken navn eller figurmærke, og jeg må ikke engang have en hjemmeside eller webshop der hedder Hollienolia.dk, skriver den berømte realitystjerne og iværksætter.

- Jeg kan slet ikke beskrive min foragtelse overfor mærket Holly’s efter dette søgsmål. Jeg kan forstå hvis det hed Hollie eller Hollie’s, men det hedder Hollie Nolia, og er baseret på en person af samme navn. Ikke bare et tilfældigt opfundet navn til et nyt brand, men min datters oprindelige fødenavn, som er blevet anvendt offenligt siden hendes fødsel og dåb. Jeg er mildest talt rystet.

Efter at Mascha Vang udgav sit harmdirrende blogindlæg for få timer siden, har Holly's netop bekendtgjort på Facebook, at de vil trække deres søgsmål tilbage:

Mascha Vang har endnu ikke reageret på, at Holly's har valgt at droppe retssagen mod hende.

Læs hele hendes blogindlæg her.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip